Netwerk

Het netwerk is een belangrijk deel van elk Colocatie pakket. Zonder netwerkverbinding is uw apparatuur immers niet te bereiken en uw Colocatie pakket niet te gebruiken. We zijn zorgvuldig te werk gegaan en hebben uiteindelijk gekozen voor drie Nederlandse netwerken met een bewezen betrouwbaar verleden. In NedZone (Steenbergen) beschikken we over een eigen netwerk waardoor we U, als Colocatie klant, extra mogelijkheden aan kunnen bieden.


De gemiddelde up-time van de door ons gebruikte netwerken in 2015 was 99,997%. Doordat we gebruik maken van meerdere netwerken (NedZone, i3D en LeaseWeb) is het bijvoorbeeld mogelijk om een volledig datacenter onafhankelijke hosting en/of server omgeving bij ons onder te brengen.

IPv4 en IPv6

Onze netwerken zijn voorbereid op de toekomst

IPv6 wordt native ondersteund, extra IPv4 en IPv6 adressen zijn gratis op aanvraag en met goed onderbouwde reden. Via ons klanten controlepaneel kunt u aan uw toegewezen IP adressen inzien en Reverse DNS (PTR) instellingen aanpassen.

Verbinding

We leveren u een betrouwbare snelle verbinding

Alle door ons gebruikte racks zijn voorzien van een redundant uitgevoerde 1 of 10 Gbit netwerkverbinding. Als Colocatie klant kunt u aan worden gesloten op het NedZone (AS25459), i3D (AS49544) of LeaseWeb (AS16265) netwerk.

Monitoring

Voorkomen is beter dan genezen

De door ons gebruikte netwerken worden elke 30 seconden op tientallen punten door diverse monitoringservers proactief in de gaten gehouden. Zo kunnen we in veel gevallen preventief handelen om uitval en andere storingen te voorkomen.

Garanties

De zekerheid van een keiharde garantie

Door het maken van goede afspraken met al onze leveranciers garanderen wij standaard een netwerk up-time van 99,9%. Als de door ons beloofde netwerk up-time om wat voor reden dan ook niet kan worden behaald dan krijgt u uw geld terug.

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Morgen zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons