Managed Colocatie

Met Managed Colocatie stuurt u ons uw (vooraf geïnstalleerde en configureerde) apparatuur en plaatsen wij deze voor u in het datacenter. We maken rapportages van alle door ons uitgevoerde werkzaamheden en u heeft inzage in uw rackspace met behulp van de rack management tool welke is ingebouwd in ons klanten controlepaneel. U kunt op elk gewenst moment het beheer van uw rackspace overnemen. Managed Colocatie is per maand opzegbaar.


Andere diensten zoals het verhuizen van uw bestaande apparatuur in een ander datacenter, het installeren en configureren van toegezonden apparatuur en het on en offsite uitvoeren van remote-hands werkzaamheden behoren ook tot de mogelijkheden. Als u op zoek bent naar maatwerk, meer informatie wilt over de mogelijkheden of als u antwoord wilt op een specifiek vraagstuk dan kunt u hierover altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Hoe ziet Managed Colocatie er uit?

Elk Managed Colocatie product ziet er anders uit en is gebasseerd op de wensen en eisen welke u als klant heeft. Neem direct contact met ons op, vertel ons wat u nodig heeft en wij stellen gratis en geheel vrijblijvend een prijsopgave voor u samen.

Wat kost Managed Colocatie?

Dat is afhankelijk van de werkzaamheden waarvan u wil dat wij deze voor u uitvoeren. Managed Colocatie is er al vanaf 24,95 per maand. Op deze pagina vertellen wij u over de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.

Hoe gaat het in z'n werk?

Alle door ons voor U uitgevoerde werkzaamheden worden in ons klanten controlepaneel gedocumenteerd. Zo worden alle werkzaamheden gerapporteerd en brengen wij uw rackspace in kaart met onze rack management tool.

Plaatsen

Uw apparatuur wordt door ons op professionele wijze in uw Colocatie ruimte geplaatst, gelabeld en gedocumenteerd. Met behulp van de rack management tool kunt u bijvoorbeeld opzoeken waar bepaalde apparatuur is opgehangen, aan welke netwerk en stroompoorten deze is aangesloten en de bijbehorende specificaties inzien.

Installeren

Mocht u dat willen dan kunnen wij op basis van uw instructies bijvoorbeeld serverinstallaties uitvoeren, netwerkswitches en firewalls configureren of een virtualisatie platform gebruiksklaar maken. U verteld ons wat er moet gebeuren en stuurt ons de benodigde apparatuur op. Wij voeren de werkzaamheden voor u uit en leveren de apparatuur op.

Remote-hands

Ons technisch kundig team kan zowel on als offsite remote-hands werkzaamheden uitvoeren. Dit kan gaan om het vervangen van een schijf, uitvoeren van een upgrade, oplossen van een storing of ondersteunen bij server, netwerk of firewall gerelateerde werkzaamheden. Remote-hands tickets worden 24x7 door ons op het door u opgegeven tijdstip behandeld.

Rack management

Om het overzicht te bewaren documenteren we alle door ons uitgevoerde werkzaamheden in de vorm van een rapportage welke u via het klanten controlepaneel kunt inzien. Uw Colocatie ruimte wordt door ons met behulp van de rack management tool in beeld gebracht, zodat u precies weet waar welke apparatuur is geplaatst en hoe deze is verbonden.

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Maandag zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons