Datacenter

We bieden u de mogelijkheid om Colocatie te bestellen in drie verschillende Nederlandse datacenters. U kunt kiezen voor NedZone (Steenbergen), SmartDC (Rotterdam) en EvoSwitch (Haarlem). Het merendeel van onze eigen apparatuur is ondergebracht in NedZone en dit is de locatie waar we u de meeste Colocatie mogelijkheden aan kunnen bieden. Kwart, halve en hele racks zijn op dit moment niet leverbaar in EvoSwitch.


In elk datacenter beschikken we over eigen rackspace en netwerkapparatuur. Er wordt voor redundante gebruik gemaakt van drie verschillende netwerken: NedZone (Steenbergen), i3D (Rotterdam) en LeaseWeb (Haarlem). Een netwerkverbinding tussen deze datacenters is mogelijk.

NedZone


Dit is onze primaire datacenter locatie. Het meerendeel van onze apparatuur en de apparatuur van klanten is hier ondergebracht.

Lees meer over NedZone

SmartDC


Dit is één van onze failover locaties. De gebruikte rack space bevat enkele VPS nodes, back-up servers en colocatie apparatuur.

Lees meer over SmartDC

EvoSwitch


In dit Haarlemse datacenter zijn onder andere een redundante nameserver, meerdere back-up servers en een enkele colocatie server geplaatst.

Lees meer over EvoSwitch

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Morgen zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons