Colocatie rack samenstellen

Klanten beoordelen ons met een 9.6. 100% zal ons aanbevelen.

“In één woord top! Staat je bij met raad en daad, en zet altijd net dat extra stapje voor een top klantervaring”

Hier kunt u een Colocatie rack pakket samenstellen. Private rack pakketten kunnen worden geleverd in NedZone (Steenbergen) en SmartDC (Rotterdam). Nadat u uw Private rack samengesteld heeft kunt u deze direct bestellen. De levertijd van een Private rack is 1 tot 3 werkdagen en u ontvangt een e-mail zodra uw Colocatie rack pakket gebruiksklaar is. Voor SmartDC geldt een andere maandprijs en een langere levertijd, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.


Voor advies, hulp bij pakket keuze of meer informatie kunt u de Neem contact met ons op knop rechts onderaan onze website om direct contact met ons op te nemen.

Aantal Units rack space

Het aantal Units (U)/Hoogte Eenheid (HE) waarin u uw apparatuur mag plaatsen


Dataverkeer per maand

Het aantal Mbit 95% aan dataverkeer wat u maandelijks mag gebruiken


Ampère stroom

De hoeveelheid stroom welke u maandelijks met uw apparatuur mag gebruiken


100 Mbps netwerkverbindingen

De hoeveelheid 100 Mbps netwerk aansluitingen welke u kan gebruiken


1 Gbps netwerkverbindingen

De hoeveelheid 1000 Mbps/1 Gbps netwerk aansluitingen welke u kan gebruiken


Beschikbaarheid

Het door u hier samengestelde Colocatie rack pakket wordt geleverd in NedZone (Steenbergen). Voor SmartDC (Rotterdam) geldt een andere maandprijs en een langere levertijd, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

0 per maand excl. 21% BTW

Verhuizen

Als u uw apparatuur vanuit een ander datacenter wilt gaan verhuizen dan kunnen wij u gratis helpen bij het samenstellen van een migratieplan en tegen een vaste vergoeding helpen bij het professioneel migreren van uw apparatuur.

Inbegrepen

We bieden u standaard een betrouwbaar, betaalbaar en professioneel Colocatie pakket. Standaard inbegrepen zijn onder andere: zelfstandige datacenter toegang, een uitgebreid klanten controlepaneel en gratis simple en remote hands.

Garanties

We garanderen een netwerk uptime van 99,9% in elk van de datacenters waar wij Colocatie aanbieden. Verder monitoren we de door ons gebruikte netwerken op tientallen punten om storingen proactief waar mogelijk preventief te voorkomen.

Samenstel hulp

Als u hulp nodig hebt bij het samenstellen van een Colocatie pakket dan kunt u de Neem contact met ons op knop rechts onderaan gebruiken om direct contact met ons op te nemen. We adviseren en helpen u graag bij het samenstellen van uw pakket.

Over ons

We zijn een servicegerichte hosting provider uit Zwijndrecht met meer dan 12 jaar ervaring.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een groot assortiment betaalbare Domeinnamen, betrouwbare Webhosting-, Managed Premium en Power VPS- en uitgebreide Colocatie pakketten.

Ondersteuning

We zijn op het moment gesloten. Morgen zijn we om 9:00 weer geopend. U kunt ons e-mailen of een nieuw ticket openen.

Volg ons op Google

INteracteer met ons