Blog

Het einde van “hapklare” colocatie

COLOCATIEDIENSTENWEBHOSTINGDOMEINNAAM

We zijn ondertussen ruim 14 jaar actief op de hostingmarkt in de Benelux. Sinds het prille begin hebben we altijd scherp geprijsde colocatie diensten aan zowel particulieren als bedrijven geleverd, dit meestal op basis van vooraf door ons samengestelde pakketten.

Vandaag maken we hier een einde aan.

We hebben ervoor gekozen om per direct onze colocatie en colocatie rack pakketten van onze website te verwijderen. Dit betekent niet dat we stoppen met het aanbieden van colocatie. De tientallen klanten welke dagelijks vertrouwen op onze colocatie diensten kunnen hier onverminderd gebruik van maken en ook nieuwe klanten zijn van harte welkom.

De reden waarom wij ervoor hebben gekozen om onze colocatie pagina’s te verwijderen is omdat we niet langer geloven in een “one size, fits all” oplossing. Colocatie is veelal een maatwerk dienst waarbij het belangrijk is dat alles tot in het kleinste detail op de klant zijn wensen en eisen is afgesteld. Vooraf samengestelde pakketten zijn hierbij niet handig.

Als u opzoek bent naar een professioneel, betrouwbaar en eerlijk geprijsd onderkomen voor uw apparatuur, in de vorm van losse colocatie of rack verhuur, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Vertel ons waarnaar u op zoek bent en wat u nodig heeft. We helpen u een dienst samen te stellen welke naadloos aansluit op hetgeen wat u nodig heeft.

Deze aanpak past beter in de weg welke we eerder zijn ingeslagen toen we ervoor hebben gekozen om ons op Service- en Klantgerichtheid te onderscheiden. Er zijn diensten waarmee u direct aan de slag wilt kunnen zoals een domeinnaam of webhosting pakket. Bij andere diensten, waaronder colocatie, is een stukje advies, een klankbord, van groot belang.

Ons team staat zowel binnen- als buiten kantooruren voor u klaar. Eerst even vrijblijvend kennis maken? Neem dan gerust contact met ons op. We horen graag van u.