Blog

Voortaan cPanel of DirectAdmin bij Webhosting

Voortaan cPanel of DirectAdmin bij Webhosting


We luisteren goed naar de feedback van onze klanten, juist daarom hebben we besloten om een keuze toe te voegen aan onze webhosting pakketten. Vanaf nu kunt u zelf kiezen of u een webhosting pakket met het cPanel of DirectAdmin controlepaneel wil aanschaffen.

 

Toen we iets meer dan twee jaar geleden overstapte naar webhosting en reseller pakketten met het cPanel controlepaneel waren de ervaringen van onze klanten overwegend (erg) positief. Toch waren er een aantal oude- en nieuwe klanten welke een sterke voorkeur hielden voor het eerder door ons geleverde DirectAdmin controlepaneel.

 

Een groot struikelblok hierbij was dat het langere tijd niet tot de mogelijkheden behoorden om dezelfde functionaliteit en extensies welke we op ons cPanel platform aanboden ook op een DirectAdmin omgeving te realiseren. We wilden graag precies hetzelfde pakketten aanbieden zodat er alleen een verschil in het meegeleverde controlepaneel zou zijn.

 

Na lang te hebben getest, geëxperimenteerd en ontwikkeld bieden we vanaf vandaag al onze Webhosting en Reseller Webhosting pakketten zowel met het cPanel als DirectAdmin controlepaneel aan. De functionaliteit, prijs en beschikbare extensies zoals; Jetbackup, Litespeed, Imunify360, Cloudlinux en Cagefs zijn ongeacht uw keuze precies hetzelfde.

 

DirectAdmin is net als cPanel Nederlandstalig, responsive en eenvoudig in gebruik.

 

Directadmin

 

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat zowel binnen als buiten kantooruren voor u klaar.


Volg ons op social media
Er is nog niet gereageerd op dit blog. Wees de eerste!Reageren

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.


Stuur ons een bericht