Blog

Onze (ver)nieuw(d)e website is een feitIn navolging op onze status en supportpagina’s lanceren wij vandaag met gepaste trots ons compleet vernieuwde website. Onze nieuwe website is voorbereid op de komst van het geheel vernieuwde klanten controlepaneel welke wij zeer binnenkort zullen lanceren.

 

Bij het “verversen” van onze website is er ruimte voor oud en nieuw. Zo is het kleurenpalet van de nieuwe website vrijwel gelijk aan dat van de vorige en is ook de indeling grotendeels hetzelfde gebleven. Ruimte was er voor onder andere de nieuwste versie van het Bootstrap framework, meer gebruiksvriendelijkheid en usability en een up-to-date look-and-feel.

 

Onderliggend aan deze ververs beurt ligt de aanstaande lancering van de nieuwe versie van ons klanten controlepaneel waarmee we de afgelopen maanden druk bezig zijn geweest. Deze zal dan ook naadloos aansluiten op onze nu nieuw gelanceerde website en de eerder geïntroduceerde status- en supportpagina’s waarmee u al eerder kennis kon maken.

 

Natuurlijk is onze website nooit af. Uw op- en/of aanmerkingen zijn dan ook van harte welkom. Net zoals met onze diensten en dienstverlening hanteren we het motto: het kan én moet altijd beter! We zullen onze website, status- en supportpagina’s daarom ook blijven verbeteren.

 

Heeft u een vraag of wilt u uw feedback met ons delen? Gebruik dan de knop rechts onderaan deze pagina om direct contact met ons op te nemen of reageer op dit blog doormiddel van het nieuw toegevoegde reactieveld onderaan deze pagina.


Meer over dit blog


Geplaatst op 24-05-2021 om 21:00 en door ons voorzien van de volgende tags:
xynta website controlepaneel support


U kunt de permalink toevoegen aan uw favorieten: https://www.xynta.com/blog/onze-nieuwe-website-is-een-feit

Lees verder op ons blog


Hieronder vindt u een selectie van eerder door ons geplaatst blog berichten:
Er is nog niet gereageerd op dit blog. Wees de eerste!Reageren

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.


Stuur ons een bericht