Blog

Webhosting nieuw: Waarom?

WEBHOSTING

We zijn al meer dan 13 jaar hostingprovider. We verzorgen dagelijks met trots de hosting van tienduizenden grote en kleine websites. Er zijn veel hostingproviders in Nederland en omstreken en allemaal bieden ze vrijwel hetzelfde aan. Dezelfde software, dezelfde mogelijkheden, hetzelfde basispakket. Wij vinden het tijd voor verandering.

Als hostingprovider zijn er een aantal softwarepakketten waar je eigenlijk niet omheen kan; DirectAdmin, cPanel, Plesk. De drie grootste controlepanelen worden door 90% van alle hostingproviders gebruikt voor het aanbieden van webhosting producten. Prima, het biedt de klant een herkenbare omgeving waarin zij website of websites kunnen beheren.

Natuurlijk is er een ruimte om meerwaarde toe te voegen aan deze softwarepakketten door er bijvoorbeeld voor te kiezen om zelf plug-ins en extensies te ontwikkelen, afwijkende server software te gebruiken maar de gebruikerservaring blijft in feite hetzelfde.

Er is een beperkte ruimte om echt rekening te houden met de wensen en eisen van de klant en zij zijn nou net degene waar het om zou moet draaien. Wij hebben er daarom ongeveer een half jaar geleden voor gekozen om ons eigen webhosting platform te ontwikkelen.

Dit platform maakt op de achtergrond gebruik van bewezen betrouwbare software waaronder LiteSpeed WebServer, Cloudlinux, Patchman, Installatron en Spamexperts. Dit omdat het niet nodig is om ‘het wiel opnieuw uit te vinden’. Op de voorgrond bieden we een geheel eigen ontwikkeld controlepaneel aan. Met een unieke gebruikerservaring.


USP (Unique Selling Point)

Ons Webhosting nieuw platform is razendsnel, betrouwbaar, modern, klantgericht, en gebruiksvriendelijk. Anders dan bij andere hostingproviders zal dit platform zichzelf gaandeweg steeds meer aanpassen aan de wensen en eisen van onze klanten.

We staan open voor al uw op- of aanmerkingen, al uw feedback en net als bij al onze andere producten is ook dit product nooit af. We zullen op regelmatige basis nieuwe versies uitbrengen waarin de feedback welke u met ons gedeeld heeft zal worden verwerkt.

Als u ervoor kiest om uw website of websites bij ons te hosten dan kiest u voor een product welke continu verder zal worden verbeterd en een gedreven team van ‘rasechte nerds’ welke als enige doel hebben u het best mogelijke product tegen een eerlijke prijs aan te bieden dit alles gecombineerd met de allerbeste service en jarenlange knowhow.


Toekomst

Een ding is zeker; We zijn nog lang niet klaar. Het is ons doel om het Webhosting nieuw platform de komende weken, maanden, jaren in een waar SaaS (Software as a Service) platform te transferen. Een platform waar u, ongeacht uw hosting eisen, zorgeloos op kunt groeien. Van webhosting account tot meerdere servers.

De gebruikerservaring staat centraal en uw feedback is voor ons van onschatbare waarde. Onze producten zullen gaandeweg steeds meer met elkaar geïntegreerd worden; zo kunt u een domeinnaam zelf aan een webhosting account koppelen, meerdere reseller pakketten vanuit dezelfde interface beheren en accounts eenvoudig tussen meerdere servers schuiven.

De mogelijkheden zijn eindeloos en het zal jaren duren voordat alles op onze ‘wishlist’ daadwerkelijk gerealiseerd zal zijn. De volgorde van uit te brengen updates en verbeteringen zal voor een groot deel afhankelijk zijn van klantbehoefte en zal zodoende steeds veranderen.

We hebben grootste plannen, met behulp van dit blog houden we u (twee) wekelijks op de hoogte over alle voor u relevante ontwikkelingen.