Blog

Het hart van uw webhosting pakket

WEBHOSTINGRESELLER WEBHOSTINGCPANELWHM

Het controlepaneel is het hart van elk webhosting pakket. In het controlepaneel maakt u e-mailadressen aan, installeert u apps als WordPress, Joomla, Drupal en Magento, stelt u databases in, back-upt u uw met zorg gemaakte website en voert u veel andere taken uit.

Doordat het controlepaneel zo’n belangrijk onderdeel is besteden we hier veel tijd, zorg en aandacht aan, ook luisteren we hierbij goed naar de wensen en eisen van onze klanten. We vertellen u daarom hier graag wat meer over het nieuwe controlepaneel cPanel.


Gemakkelijk in gebruik

Het is belangrijk dat het controlepaneel gemakkelijk te gebruiken en voor iedereen te begrijpen is. cPanel is in vele verschillende talen beschikbaar en heeft een duidelijke, overzichtelijke interface waarmee alle functies gemakkelijk en snel te gebruiken zijn.

Zo kost het weinig moeite om een nieuw e-mailadres aan te maken, eerder ingestelde wachtwoorden voor e-mail, FTP en databases te wijzigen, phpMyAdmin of webmail te gebruiken en een nieuwe applicatie – zoals Wordpress - te installeren.


Klantvriendelijk

Het controlepaneel is responsive wat betekend dat deze gemakkelijk op elk apparaat – computer, tablet of smartphone – te gebruiken is. Doordat de werking van het controlepaneel makkelijk te begrijpen is, is het gebruik van onze pakketten laagdrempelig.

Hierbij hebben we goed gekeken naar de manier waarop onze klanten het controlepaneel gebruiken en de werking van het controlepaneel hierop aangepast. Hierdoor wordt het makkelijker om snel en doelgericht met uw website of applicatie aan de slag te gaan.


Uitermate compleet

Met de overstap naar cPanel hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om de functionaliteit en mogelijkheden van onze Webhosting pakketten verder uitgebreid.

Naast bestaande USP’s zoals LiteSpeed WebServer, Imunify360, Patchman, Site.pro sitebuilder, diverse webmail cliënten, een uitgebreide file manager hebben we een aantal nieuwe, handige en veel gevraagde functies voor u, als klant, toegevoegd.

Zo is de ondersteuning voor gratis SSL-certificaten uitgebreid, auto discover voor e-mailadressen geïmplementeerd, kunt u zelf back-ups terugplaatsen en zijn er plug-ins voor CloudLinux, LiteSpeed WebServer en Imunify360 met daarin nuttige informatie toegevoegd.


Screenshot van cPanel

Gratis overstappen

De komende maanden gaan we alle klanten met een Compleet pakket de gelegenheid geven om gratis naar het vernieuwde en verbeterde webhosting platform over te stappen. Zodat, ook u, gebruik kunt maken van cPanel en alle nieuwe functionalteit welke dit paneel biedt.

Bestaande klanten met een al wat oudere pakketvorm - Webhosting, Reseller Webhosting - kunnen met korting naar een van de nieuwe pakketten overstappen. Wij zorgen ervoor dat uw website of websites gratis naar het nieuwe webhosting platform verhuisd worden.


We hopen dat dit blog in duidelijke en eenvoudige taal uitlegt waarom we ervoor hebben gekozen om het bij onze pakketten geleverde controlepaneel te wijzigen. Als u nog vragen hebt of als we u ergens bij kunnen helpen, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.