Blog

Zo beveiligd Imunify360 onzichtbaar uw website

IMUNIFY360WEBSITEBEVEILIGINGVEILIGHEIDPATCHMAN

We werken ontzettend hard om u een zo goed mogelijk hosting product tegen een eerlijke prijs aan te kunnen bieden. De ontwikkelingen op het gebied van website hosting volgen elkaar razendsnel op en er is steeds meer zaken waar rekening mee moet worden gehouden.

Een van de meest belangrijke aspecten van website hosting is toch wel veiligheid. We willen dat onze klanten, ook als zij nog niet eerder een website hebben gemaakt, op een veilige manier gebruik kunnen maken van onze webhosting pakketten. We kiezen er daarom al een tijdje voor om alle door ons gehoste websites preventief op softwarelekken en malware te scannen met behulp van Patchman. Problemen worden snel gevonden, u als klant wordt geïnformeerd en na 48 uur worden de eerder gevonden problemen automatisch opgelost.

Vanaf vandaag gaan we nog net een stap verder en nemen we op onze Webhosting en Reseller Nieuw platformen Imunify360 in gebruik. Deze firewall en malware scanner doet op de achtergrond zijn werk en zorgt er 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor dat uw website goed in de gaten wordt gehouden en dat kwaadwillende automatisch worden buitengesloten. Daarnaast zorgen preventieve scans ervoor dat problemen voorkomen in plaats van verholpen worden. Voorkomen is immers beter dan genezen.

We willen dat u als klant zich zo min mogelijk zorgen hoeft te maken over de technische kant van uw Webhosting pakket en dat u zich kunt focussen op uw website of applicatie. Hoewel we hard werken en veel tijd stoppen in het proberen te voorkomen en oplossen van problemen kan het natuurlijk altijd een keer misgaan. In dat geval staat onze helpdesk zowel binnen als buiten kantooruren klaar om u te adviseren en te assisteren. Alles om ervoor te zorgen dat uw website of applicatie altijd en overal snel en bereikbaar is.

Heeft u een vraag of zou u graag meer willen weten over Imunify360? Neem dan gerust - geheel vrijblijvend - contact met ons op!

Chat met ons