Blog

Zo zorgen wij ervoor dat uw gegevens veilig zijn

AVGALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMINGPRIVACYPRIVACYBELEIDSSLDNSSECHSTSIPV6

Morgen wordt nieuwe privacywetgeving in Europa van toepassing, beter bekend onder de noemer Avg – Algemene verordening gegevensbescherming. Voor ons was de invoering van deze nieuwe wetgeving een kans om nog eens goed te kijken naar de gegevens welke wij van klanten verzamelen, waarvoor deze worden gebruikt en hoe we ze beveiligen.
We hebben altijd al veel tijd en zorg besteed aan het beveiligen van onze systemen en de diensten van onze klanten om ervoor te zorgen dat alle bij ons opgeslagen data ten alle tijden veilig is. Met de komst van deze nieuwe wetgeving hebben we bepaalde processen verder verbeterd en achterliggende systemen nog veiliger gemaakt.

Om volledige openheid van zaken te geven hebben we een maand geleden een duidelijke Verwerkersovereenkomst aan onze Algemene voorwaarden toegevoegd en vandaag onze vernieuwde Privacyverklaring met klanten gedeeld. Verder hebben we in de afgelopen maanden de beveiliging van onze producten en diensten verbeterd, en wordt er ook op dit moment nog aan extra veiligheidsmaatregelen gewerkt.

Zo zijn sinds enkele weken belangrijke services op door ons aangeboden diensten standard met een SSL-certificaat versleuteld, hebben we oude klantgegevens gearchiveerd (offline gehaald) en geven we nu in onze Privacyverklaring duidelijk aan wat we bewaren, waarvoor we het bewaren, hoelang we het bewaren en welke maatregelen we nemen om oneigenlijk gebruik van door klanten gedeelde gegevens te voorkomen.

Het zo optimaal beveiligen van de gegevens welke we opslaan om diensten aan te kunnen bieden is iets wat nooit stopt.

Zo zullen we altijd opzoek gaan naar een nog betere en veiligere manier om gegevens van onze klanten op te slaan en zullen we ons strikt beperken tot het opslaan van de gegevens welke bij wet of om verantwoordbare reden nodig zijn voor het aanbieden van onze diensten, het voeren van onze administratie en het leveren van een uitstekende dienstverlening.

Zo zullen zaken als DNSSEC-beveiliging voor domeinnamen, IPv6 ondersteuning, HSTS headers van de zomer geleidelijk voor alle klanten geïmplementeerd worden. Hierover zullen we u op een later moment meer vertellen. Als u vragen heeft over de veiligheidsmaatregelen welke wij nemen en hebben genomen, over de gegevens welke wij voor u opslaan of als u inzage wilt in deze gegevens neem dan gerust contact met ons op. We zullen u dan zo goed en duidelijk mogelijk proberen te helpen.
Chat met ons